10 Paketų su Baterija Led Vyno Butelio Kamštis Varinės Vielos Šviesos Eilutę 2M 20LED Atmosfera Dekoratyvinės Šviesos

0 ★
(0)

€15.68   €9.88

Sandėlyje
Žymos:

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w1056

Produkto Aprašymas

10 Paketų su Baterija Led Vyno Butelio Kamštis Varinės Vielos Šviesos Eilutę 2M 20LED Atmosfera Dekoratyvinės Šviesos

[Super Šviesus Mini LED] vyno butelį lempos yra pagamintas iš vario viela, 20 šviesos mini Led, aišku, ir super šviesus.

[Puikus dydis, super lengva naudotis] korkas lempos labai tinka vyno buteliai.Palyginti su ilgiau dydis, ilgis yra lengviau, kad tilptų į butelį.

[Aukštos kokybės ilgalaikius baterijų] Kiekvienas vynas lempa yra iš anksto įdiegta su 3 aukštos kokybės baterijų, kurie gali būti nuolat apšviesta 48 valandas, ir net gali ilsėtis ilgą laiką.Jei jums reikia pakeisti akumuliatorių, jums reikia, kad pirkti mini atsuktuvas baterijos įdėjimas.

[Sauga naudokite] Varomas neįtikėtinai žemos įtampos LR44 be gyvsidabrio baterijos (įdiegta), su mažai šilumos gamybos ir jokios rizikos, galite susisiekti ir vieta, tai bet kur bet kuriuo metu.

[Universal] Ji yra supakuota į butelį gaminti skirtingas apšvietimo efektai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip pasakoje, lempa rankdarbiai, vestuvėms, Helovinas, Kalėdos, šeimos šventės stalo dekoravimui.

Spalva: Šiltai Balta Šviesa

Medžiaga: ABS

Dydis: 2M

Pakuotės Turinys:

10 x Cork string žibintai (įskaitant elektronika)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Sertifikavimo: NĖRA

Prekės Pavadinimas: MiLESEEY

Kilmės: Žemyninė Kinija

Formos: Round

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai