JJRC H37mini 3.7 v 400MAH originalus gamyklos baterijos nuotolinio valdymo orlaiviai lankstymo keturias ašis drone priedai

0 ★
(0)

€32.88

Sandėlyje
Žymos:

jjrc baterijų 400 mah, jjrc h36 raktas, jjrc 4ch rc, akumuliatorius lipo 400mah, jjrc rc mašina, cell lipo 400mah, jjrc 500mah baterija, jjrc h36 modifikacijos, rc jjrc, baterija jjrc 800mah

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w21494

Produkto Aprašymas

Prekės pavadinimas: JJRC H37 MINI RC DRONE Modelis atsarginės dalys, akumuliatoriaus Naudojimas:Už JJRCH37NIMI RC DRONE Modelio baterija

Paketų Sąrašo: 1pcs/2VNT), 3,7 V Baterija 400mah

1. Galite naudoti kredito kortelės.WebMoney.TT perlaidos."Western Union".Qiwi piniginės.Brazilija Boleto.SOFORT Bankininkystės mokėti.

2. Visi mokėjimo kreditine kortele, reikia patikrinti www.kostomozaika.lt, jis truks 24 valandas.

3. Jei pasirinksite Boleto mokėjimų, ji paprastai trunka iki 5 dienų iki mokėjimo sėkmingai.

4. Anksčiau mokėjimo priemonės anksčiau išsiųsti!

1. Gerbiamieji, mes išsiųsti elementai per 3-10 dienų(darbo dienomis), po apmokėjimo gavimo.

2. Paprastai, mes išsiųsti šį elementus, jums Pardavėjo pristatymas metodas, o tai bus atnaujinti stebėjimo informaciją per 3-5 dienas po prekių pristatymo paprastai, jūs galite sekti jį į svetainę užsakymo detales.

3. Jūs taip pat galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, pavyzdžiui, DHL, EMS,FEDFEX, tačiau jums reikia mokėti už krovinių

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo .Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15days iš jūsų to produkto gavimo .pirkėjas turi grįžti į pradinę būklę mums ir turėtų būti laivybos paltai grįžti .Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas mums ir turėtų padengti siuntimo išlaidas grąžinti .Jeigu bet kurios dalys turi būti pakeičiamas ,pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti .Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis .Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės ,prašome siųsti mums sekimo numerį .Kuo mes gauti elementus ,mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.

Papildoma Informacija

Modelio Numeris: H37nimi

Atnaujinti Dalys/Priedai: Ličio Baterijos

Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos

Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Baterija

Įrankis Prekes: Baterija

Prekės Pavadinimas: JJRIC

RC Dalys ir Acc: Baterijų - LiPo

Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai

Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Keturi varomi Ratai Atributai: Baterija

Techniniai parametrai: KV1100

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai