KinJoin Smart Automobilių Stovėjimo Užraktas Apsaugos Sistemos Stovėjimo Kontrolė

0 ★
(0)

€136.08   €131.99

Sandėlyje
Žymos:

barriere automobilių stovėjimo aikštelė, privati automobilių stovėjimo aikštelė, led supilkite automobilių stovėjimo aikštelė, abrertura automobilių užraktas, atsargų stovėjimo užraktas, sistemos apvalios vaizdo stovėjimo aikštelė, glk šuo barjeras, automobilių stovėjimo aikštelė užraktas pavasario, šuo kliūtis džipas, plakatas klasikinis automobilių stovėjimo aikštelė

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w2732

Produkto Aprašymas

smart automobilių stovėjimo užraktas apsaugos sistemos stovėjimo kontrolė

svarbu!

Apie baterijos:

Mes negalime laivo baterijos, nes baterijos padidintos rizikos prekes.Kurjeris laivybos bendrovė gali turėti daug prekės vežamos kartu, ir ji būtų baisi, jei bateriją dėl gaisro.Labai gaila, kad mes negalime laivo baterija.

Tačiau, visų baterijų galima įsigyti jūsų šalyje.Ieškoti DC12V baterija jūsų vietinėje zonoje.Jei jums reikia išsami modelio, prašome kreiptis į pardavėją.

Šio tipo Stovėjimo užraktas remti dviejų tipų baterijos!Baterijos specifikacijos yra rodomas žemiau:

( baterijos neįeina)

automatinė automobilių stovėjimo aikštelė užrakto sistema

Produkto Aprašymas Specifikacija

Įtampa

DC12V

Baterija

DC12, 7Ah

Matmenys

357×370×82.5 mm

Dabartinis

0.4 A

Važiavimo Laikas

4~6s

Pratęstas Aukštis

340mm

Nuotolinio Valdymo Atstumas

≤15M

Darbinė Temperatūra

-35 ℃ ~+55 ℃

Svoris Gimęs

5t

IP Klasė

IP68

WJCS101 Aspektas

Funkcijos Ir Savybės

1. Energijos taupymas; baterijos yra geriausias produktas, Kinijoje ir galios jis truks pusę metų.

2. Saugus; maitinimo jungtis yra anti-atjungimo projektavimo atveju, kad vartotojo misplaces baterija sukelia trumpo jungimo; akumuliatorių montavimas yra paprastas.

3. Patvarus; spinta pagaminta iš die-išlieta Cinko lydinio su aukštos kokybės ir maksimalaus svorio apkrovos-guolis yra 5 tonų); kabinetas yra padengti laku, yra atsparus vandeniui ir anti-rust atšiaurių oro sąlygų.Svyravimas rankos yra pagaminti iš plaušu armuoto nailono, ir ji nėra iškraipomas net ir po automobilio traiškymas.

4. Sandarūs; kabinetas yra sandariai uždarytos, o Apsaugos laipsnis yra IP68. Jis yra atsparus vandeniui ir dulkėms.Jis gali būti naudojamas plačiai.

5. Auto-perskirstymas; išorinės jėgos negalėjo pakeisti linguoti rankos, kai ji yra vertikali; kai linguoti rankos yra priverstas į horizontalią padėtį, ji bus pasukti vertikaliai, išskyrus atvejus, kai vartotojas naudoja nuotolinio valdymo įdėti jį horizontaliai.

6. Triukšmas-nemokamai; guolių perdavimo dizainas motorinių daro beveik nulis triukšmo.Ji yra naudinga baterijos ir variklio ilgaamžiškumą ir mažesnį trinties.

7. Burglarproof; montavimo varžtai yra įdedamas iš kabineto.Niekas negali atidaryti be rakto.

8. Lengvas Montavimas: keturi paruoštos skylės apačioje kabineto leidžia lengvai įdiegti .

Produkto Diegimo

A. Montavimo Vietoje: siūloma įrengti automobilių stovėjimo užraktas pačioje centras stovėjimo vietą.

B. Montavimas Žemės: įrengti automobilių stovėjimo užraktas sauso ir lygaus betono pagrindo ir nėra radijo signalo trukdžius aplink.

C. Diegimo Žingsniai: Gręžimo keturis atitinkamus tvirtinimo taškai 10*5 mm į žemę ir naudoti keturis plėtimosi varžtai, parengtą paketą pritvirtinkite. (kaip taip piešinių paroda)

Apie Laivybos 1. Visame pasaulyje Laivybos: (, Išskyrus atvejus, Kai Itin nutolusių Šalių ir APO/FPO) 2. Paruošimo Laikas: Mums Gali Prireikti 3-7 Darbo Dienas Parengti Produktas Jūsų Užsakymą,Nes Ji Yra Įmanoma, kad Laikinai išparduota. 3.Jei Nebuvo Gauta Jūsų Siunta, Kai Apsaugoti Metu Yra Beveik Bėga, Prašome Susisiekti Su Mumis Laiku.Mes Norėtume Patikrinti, Su Logistikos Ir Į Juos Atsakyti Kuo Greičiau.Apie Muito Mes Stengiamės Vengti Jūs Suma Tarifus, Bet Muito Iš Mūsų Kontrolės Ir Mes negalėjome Garantija be Mokesčių Mokestis.mes Nuoširdžiai Atsiprašome Už Nepatogumus Tai Gali Sukelti Jums.Šiltas Patarimai: Jūsų Sklypo Bus Pristatomos Tiesiai Į Jūsų Namus Tik Vieną Kartą, Ar Jis Bus Išsiųstas Į Jūsų Vietinį Paštą, Ir Jums Reikia Imtis Savo Sekimo Numerį Ir Savo Asmens Tapatybės Surinkti Savo Sklypų.

Papildoma Informacija

Kilmės: Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas: Giminės Prisijungti

Featrue3: lango atidarytuvas

Modelio Numeris: P-101

Featrue: Stumdomų vartų atidarytuvas

Featrue2: barjero bumas vartai

Featrue1: Sūpynės Vartai Opener

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai