Dirbtinis Modeliavimas Žalia, Flocking Grybų Dervos Apdailos Home Office Ornamentu Kambarys, Vestuvių Dekoras Figūrėlės Miniatiūros

0 ★
(0)

€15.59   €10.92

Sandėlyje
Žymos:

vyrai grybų auskarai, kūrybos grybų auskarai, meškiukų kuprinės, lėlė mini meškiukas, žalia grybų auskarai, įdomus grybų auskarai, senovinės lėlės meškiukų, meškiukų apyrankės, meškiukų rankinės, mados grybų auskarai

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w301224

Produkto Aprašymas

Savybės:

1、Tinka Sodai: Vieta dekoro aplink jūsų namuose ar sode sukurti gražių ir įdomių pavasario išvaizdą.Be to, pateikiant jį priešais kompiuterio taip pat yra gera akis.

2、Aukštos Kokybės Medžiagų: puikus moss grybai yra pagaminti iš eco-friendly derva.Vandens ir aliejaus, atsparus vandeniui.Nėra išnykimo problema.

3、Patvarus Dekoras: Jis yra pagamintas iš dirbtinės samanų ir ant stalo be laistymo arba pernelyg didelės priežiūros.Dulkės gali būti lengvai pašalinti plaukų džiovintuvas.Šiaudų grybų dekoro yra patvarus.Su restorano patalpų ir lauko apdaila, ji gali lydėti jus ilgą laiką.

4、Baudos Kūrinys: Samanos, grybai yra gerai padaryta ir šviežios spalvos, todėl pavasarį atmosfera ir įdomus jūsų sode, kieme, namuose, stalas, ir šalis.Jūsų šeima ir draugai bus meilė savo mielas išvaizdą.

5、Puikus Dydis: Samanų, grybų dydis apie 15.5x12.8x12.8cm/6.1*5.04*5.04 į.Tai yra idealus dydis už dekoravimo rašomieji stalai ir stalai.Tinka sodų, stendai ir kiemuose.

Specifikacija:

Pavadinimas: Flocking Grybų Apdaila

Medžiaga: derva

Svoris (apie): 400g

Dydis (apytiksliai): 15.5x12.8x12.8cm/6.1*5.04*5.04 į

Naudojimas: tinka stalai, įėjimai, lauko sodai ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Samanų, Grybų Apdaila

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Papildoma Informacija

Stilius: Modernus Stilius

Medžiaga: Flocking, derva

Dydis: (approximately)

Kilmės: Žemyninė Kinija

Pavadinimas: Flocking grybų apdaila

Yra Protingas Prietaisas: NO

Temos: AUGALŲ

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai