Srityje Turėtojas Stendas Lizdavietes Krištolo Rutulį Stendas Stendas Bazės Savininkas Krištolo Rutulį Modernus Stovas Laikiklis Dekoras

0 ★
(0)

€13.06   €8.23

Sandėlyje
Žymos:

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w396326

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

Šis Metalas Krištolo Rutulį Stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės meatal medžiagos, yra visiškai skaidrus ir jokių burbulų.Naudoti pažangiausias 3D Vidinis drožyba ir ugnies išgavimo technologijų.

Šis Metalas Krištolo Rutulį Stendas yra graži pažvelgti ir jis yra tikrai kietas.

Šis Metalas Krištolo Rutulį Stovas-tai puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams, vaikams, ar berniukas/merginai.Puikiai tinka jūsų namų ir biuro dekoras.

PASTABA: produktas yra parduodamas su stovu, tik, krištolo rutuliai ir kiti daiktai nėra įtraukiami.Prašome patvirtinkite dydžio savo krištolo rutulį prieš perkant, kad nebūtų galima išbraukti.

Savybės:

Pavadinimas: Metalo Krištolo Rutulį Stendas

Medžiaga: Alloy

Didelis: 80*85*150mm/3.15*3.35*5.91 in (apie 130g)

Mažas: 80*85*110mm/3.15*3.35* 4.33 in(apie 110g)

Galimos Spalvos: Aukso, Sidabro, Rožinė Aukso

Taikoma: krištolo rutuliai, kurių skersmuo 80-110mm ir kitų neteisėtų rūda

Sąrašas:

1*Metalo Krištolo Rutulį stendas(Stovėti tik)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Paukščio Lizdo Formos】 bendra informacija apie paukščio lizdo formos metalo krištolo rutulį stovas yra sukomplektuotos pažangios graviravimas, kad vaizdas yra labai realus, manau, jums bus pritraukti.

2.【Sunkiųjų Geležies】Šių srityje turėtojas stendų yra pagamintas iš tvirtos ketaus medžiagos, metalo.Srityje turėtojas stendas stovinčioje ir suteikia tvirto pagrindo.

3.【, Išskirtinį Meistriškumą】Rankų darbo ir Rūdžių - Tai dekoratyviniai laikikliai yra kruopščiai rankų darbo iš geležies ir apdoroti specialiu milteliniu padaryti laikiklis atrodyti stilingai, kartu apsaugant laikiklis nuo rūdžių ir dėvėti.

4.【Siurprizas】Ši krištolo rutulį stendas amatų apdailai gali būti naudojamas kaip siurprizas berniukams ir mergaitėms, manau, jie bus maloniai nustebinti.

5.【Keli Naudoja】mineralinio stendas galite įdėti jūsų mėgstamiausia sferiniai objektai, įskaitant krištolo rutuliai, amethysts, poliruoti mineralų, prizmės, ir t.t., taip pat nereguliarus mineralų, agatas vienetų, bei stiklo kūrinius.

Papildoma Informacija

Naudoti: maisto

Medžiaga: Metalo

Taikomas Vietos: Gyvenamasis Kambarys

Nėra. Pakopų: Vieną

Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas

Funkcija: Eco-Friendly

Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Kilmės: Žemyninė Kinija

Diegimo Tipas: Grindų Tipas

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai