Nauji Medvilniniai Gėlių Krepšelis Idiliškas Nešiojamų Saugojimo Krepšys Dovanų Vaisių Organizatorius su Rankena Fotografijos Rekvizitai Namų Dekoro

0 ★
(0)

€9.12   €6.48

Sandėlyje
Žymos:

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w398431

Produkto Aprašymas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: woodchip

Spalva: natūrali

Savybės:

1. Krepšelio Dydis: 7.87" L x 5,9" x 4.72" H (ovalo formos), 6.69" L x 6.69" W x 4.72" H (apvalus) ir 7.48" L x 5.51" W x 4.72" H (stačiakampis).Saugoti visus maisto produktus ar mažas, įvairenybės, vaikų žaislai ir kiaušinių rinkimas, visiškai atitinka dekoro ir saugojimo poreikius.

2. Puiki Dovana: Tai woodchip krepšelis yra puiki dovana bet kuriuo metų laiku.Puiki dekoracija namuose,namu ir pan.Mūsų tarnaujančių vytelių krepšelį eina su bet dekoro stilių ir spalvą, rungtynių lengvai su viskuo.

3. Aukštos Kokybės: Lino pikniko krepšiai yra pagaminti iš tvirtos ir gamtos woodchip, tvirtas ir patvarus, unikali konstrukcija yra raktas remti svorio saugiai ir stabiliai, garantuoja, kad atlaikytų laiko išbandymą.Tiesiog valyti su drėgnu skudurėliu, tada laikyti sausoje vietoje.

4. Universalus: Tai duona krepšiai puikiai tinka aptarnavimas smulkių restoranų, lauko piknikus ir jūsų pietų stalo.Idealiai tinka įvairių duonos, saldainių, krekerių, vaisiai, daržovės, maisto patiekimo, ekranas ir kiti užkandžiai.

5. Geriausias Pasirinkimas Papuošalai: Šis gana saugojimo krepšiai ne tik tiesiog piknikus, ir taip pat jūsų virtuvės skaitiklis ir vidaus apdaila, bus parodyti klasikinių ir vintage stiliaus.

Pakuotė:

1 x woodchip krepšelio

Pastaba:

Produktas gali būti mažas raukšles siuntimo metu, ir gali būti išlyginti atgal į savo pirminę išvaizdą, nuo jų gavimo dienos; šis produktas yra Ne reali, plunksnų.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Papildoma Informacija

CN: Kinija

Kilmės: Žemyninė Kinija

Funkcija: Eco-Friendly

Naudoti: Įvairenybės

Tipas: Laikymo Krepšiai

Medžiaga: Augalų Pluošto

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai