SC-FK " /FC-SC Optinio tinklo Adapteris , Jungės Jungtis Adapteris Pluošto Optiniai Įrankiai

0 ★
(0)

€17.92   €12.18

Sandėlyje
Žymos:

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: w8145

Produkto Aprašymas

Produkto Informacija: SC-FC FC-SC optinio tinklo adapteris adapteris jungės jungtis adapteris single-mode FC moterų-SC vyrų

Pakuotė:

1 vnt

Savybės:

Vyrų-moterų adapteris naudoja technologiją, iš anksto palaidotas optinio pluošto ir optinio pluošto rėmelis adapterio įvorę konvertuoti vienos rūšies optinio pluošto kabelis (male) į kito tipo optinio pluošto kabelis (male) arba Vienos rūšies optinio pluošto jungties sąsaja (moteris) yra konvertuojamos į kitos rūšies optinio pluošto jungties sąsaja (moteris), kurie turi savybes, mažo dydžio,, stabilus optinės savybės, ir paprastas naudoti.

Produkto nuotraukos:

Parduotuvėje paslaugos ir Pristatymas: 1. Bet kokybės problema gali būti grąžintas arba pakeistas per 7 dienas. 2. Mes garantuojame, kad mūsų produktai per vienerius metus. 3. Klientų klausimus bus atsakyta per 24 valandas. 4. Dauguma produktų bus išsiunčiami per 48 valandas.

Apie Mokėjimą:

visa kortelę/master card/banko kortele arba paypal...

Apie atsiliepimą:

Jei jus tenkina prekė, o jos būklė yra gera.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jei esate disatisfied su prekės arba paslaugos,prašome susisiekti su mumis pirmą, mes tiekiame geriausią sprendimą ir dirbti sunkiau, kad suteiktų jums daugiau puikų aptarnavimą.

Susisiekite su mumis:

Mes dirbame 6 Dienas per savaitę, 7:00 - 23:00 nuo pirmadienio - sekmadienio Pekine Metu.

Dėkojame už jūsų verslą !

Papildoma Informacija

Modelio Numeris: a11

Prekės Pavadinimas: luleey

Sertifikavimo: ce, FCC, RoHS

Kilmės: Žemyninė Kinija

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai